Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Reabilitare Sediul Direcției de Asistență Socială

Vă readucem în atenție un proiect foarte important pentru comunitate – viitorul sediu al Direcției de Asistență Socială Moinești. Reabilitarea termică a clădirii din strada Vasile Alecsandri nr. 52 a presupus execuția unor lucrări complexe în valoare totală de circa 14,187 milioane lei din care aproximativ 10,3 milioane lei este contribuția Uniunii Europene.
Este important de precizat că aici este în implementare și un al doilea proiect intitulat Reabilitarea și dotarea unor spații din clădirea situată în strada Vasile Alecsandri, nr. 52 în vederea amenajării unui Centru Multifuncțional în care vor fi prestate servicii sociale. Este vorba de patru tipuri de astfel de servicii și anume:
-un centru de zi pentru copii marginalizați;
-o cantină socială;
-un centru de zi pentru adulți marginalizați;
-un serviciu de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice.
„Acest al doilea proiect are o valoare totală de aproximativ 2,1 milioane lei din care contribuția Uniunii Europene este de circa 1,8 milioane lei. Luând în considerare că acest al doilea proiect este complementar primului, vorbim deci de peste 3,25 milioane de euro investiți în orașul nostru pentru creșterea numărului de servicii sociale și a calității acestora. Avem certitudinea că finalizarea celor două proiecte va avea loc până la sfârșitul acestui an!” – Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.

Ultima actualizare: 12:53 | 21.06.2024

Sari la conținut