Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Săli de conferinţe, centre expoziţionale

 Centrul Cultural din municipiul Moinești – Un spațiu destinat organizării și desfășurării de simpozioane, conferințe, colocvii, etc; concerte de muzică clasică, operă, jazz, etc.; recitaluri; cinema 3D-4K. Construit în 1954, fostul cinematograf a fost pentru mai multe zeci de ani principalul spațiu de cultură al municipiului Moinești. În incinta clădirii funcționau un cinematograf / sală de spectacole, ambele fiind închise după anul 2000. Începând cu anul 2014 s-a derulat, în parteneriat cu CJ Bacău o investiție importantă de reabilitare generală a acestui edificiu – „Transformarea Clubului Lira în Centru Cultural”. În urma acestei investiții, clădirea cunoscută până atunci drept „Clubul LIRA” a redevenit un important obiectiv având o sală modernă de spectacole cu cinematograf, o sală multimedia pentru conferințe și simpozioane și spații de cazare și birouri.

Biblioteca Municipală Moineşti găzduiește simpozioane, conferințe, colocvii, etc; recitaluri; vernisaje, expoziții în cadrul galeriilor de artă „MansArta”; împrumut carte lectură; servicii de studiu la sediu (dicționare, mass-media, mediatecă limba franceză); acces gratuit la internet prin intermediul calculatoarelor puse la dispoziție.

Scena Teatrului de vară din Parcul Băi găzduieşte concerte de muzică clasică, operă, jazz, etc.; recitaluri; cinema; festivaluri și competiții sportive;

Ultima actualizare: 12:53 | 21.06.2024

Sari la conținut