Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Anunț local referitor la Programul privind casarea autovehiculelor uzate (Rabla local)

Vă informăm că Administrația Fondului pentru Mediu a transmis către instituția noastră lista cu cele 30 de persone fizice, care s-au înscris în aplicația informatică.

Astfel, în cel mai scurt timp, persoanele înscrise sunt asteptate la sediul Primăriei municipiului Moinesti, situat pe str. Vasile Alecsandri nr. 14, pentru depunerea dosarului necesar acordării stimulentului de casare, la Registratura institutiei.

Va reamintim Etapele Programului de urmat de către solicitanții de stimulent de casare :

1. Să se înscrie în platforma AFM, pe pagina de internet www.afm.ro la secțiunea „Programe de finanțare”. Documentele justificative vor fi prezentate Primăriei, ulterior înscrierii.

2.  Să consulte site-ul AFM (www.afm.ro), al Ministerului Mediului (www.mmediu.ro), precum și mass-media pentru a afla când se lansează/deschide platforma AFM pentru înscrierea cetățenilor în Program.

3. După lansarea platformei și înscrierea persoanelor fizice în program, lista cu persoanele înscrise se va trimite fiecărei primării.

 4. Cetățenii vor prezenta Primăriei documentele justificative de eligibilitate și se va încheia contractul de finanțare dintre primărie și cetățean.

5. Urmează predarea autoturismului la un centru de preluare, după care se radiază autoturismul din circulație.

Ultima actualizare: 12:53 | 21.06.2024

Sari la conținut