Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Anunț privind acordul de mediu pentru proiectul „Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în municipiul Moinești”

UAT MUNICIPIUL Moinești, titular al proiectului „Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în municipiul Moinești”, propus a fi amplasat în localitatea Moinești, punct Schela Moinești, județul Bacău, anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, că nu necesită evaluarea impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău din str. Oituz nr. 23, în zilele de luni până joi, între orele 8-16 și vineri între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Bacău”.

Ultima actualizare: 12:53 | 21.06.2024

Sari la conținut